Смарт часовик TicWatch C3
TicWatch E3 LOGO Black

Движи се заедно с теб

Независимо, колко натоварено е ежедневието ни е важно да отделим време и да водим активен начин на живот. Оборудван с мощният Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100 чипсет, TicWatch E3 съчетава изключителна функционалност и бързина с прецизни сензори за проследяване на жизнените показатели и GPS, всичко това поместено в стилен, класически дизайн. Операционната система WearOS от Google™ предоставя възможност за инсталиране на огромно разнообразие от приложения и услуги според индивидуалните желания на притежателя му.

WearOS by Google logo

повече от всичко

Подобрени сензори за измерване, аналогични с премиум модела TicWatch Pro 3

Мощен и ефективен чипсет Snapdragon Wear™ 4100 от лидера Qualcomm®

Изключително лек и удобен с тегло едва 32гр.

Неизброими възможности от WearOS by Google™, включително Google Pay, Assistant, Maps и много други приложения.

Отдаденост към съвършенството

TicWatch E3 умело съчетава семпъл, стилен дизайн, в комбинация с високотехнологична изработка, за да постигне изтънчен съвременен дизайн, който впечатлява. Дисплей с извито 2.5D стъкло осигурява приятна на допир повърхност и оптимизира визуалното поле. Корпус от специална поликарбонатна смес гарантира висока устойчивост и изключителна лекота от едва 32гр. 

изразете себе си с циферблат уникален, като самите вас

Променяйте начина, по който изглежда вашият часовник толкова често, колкото пожелаете. Направете бърз и лесен избор направо от китката си или открийте нови интересни циферблати през своя смартфон в Google™ Play Store.

24/7 проследяване на сърдечната функция

Прецизни сензори за сърдечен ритъм следят работата на сърцето в реално време, когато сте активни или си почивате. Промените в сърдечния ритъм се записват и са достъпни посредством удобна седмична графика.

Целодневно проследяване на кислородна сатурация в кръвта

Нивото на кислород в кръвта (SpO2) е важен индикатор, колко добре тялото ви абсорбира кислорода.

Включете функцията за 24 часово проследяване за автоматично измерванеи регистриране нивата на кислород в кръвта през равни интервали денем и нощем, за да забележите евентуални здравословни рискове.

грижете се един за друг

С TicWatch E3 можете да дадете разрешение информацията за вашето здраве и физическа активност да бъдат споделяни с любимите ви хора и така да постигнете вашите спортни цели заедно. С TicCare можете също така да следите жизнените показатели на близките си, като например сърдечен ритъм, изминати крачки, данни за качеството на съня и други.

всяко малко движение е важно

TicMotion™ автоматично отчита, когато спортувате и регистрира вашите активности и жизнени показатели, включително сърдечен ритъм, изразходени калории Vo2 max.

20+ професионални спортни режима

Повече от 20 професионални спортни режима ви вдъхновяват да разкриете вашия истински потенциал.

TicWatch E3 проследява вашите активности, като катерене, плуване, каране на велоергометър, пилатес и високо интензивни интервални тренировки (HIIT). 

Навигирайте без телефон

С вградения GPS, GLONASS и Beidou позициониране, можете да следвате начертания път, да откривате нови трасета и да се наслаждавате на активности на открито уверено и безопасно.

Няма нужда повече да разчитате на вашия телефон, за да знаете, къде сте и на къде сте се отправили. 

вселена от възможности

Базиран на операционна система WearOS от Google™, TicWatch E3 е в състояние да направи, каквото пожелаете от него. Можете да приемате обаждания, да контролирате музиката си, да следите активностите си, но и много повече. Огромен избор от приложения са на ваше разположение в Google™ Play магазинът, достъпни за инсталиране направо от часовника.  

спецификации

Още по-бърз, по-прецизен, по-лек и удобен!

Новият TicWatch E3 предоставя удивителна скорост и удобство при навигиране из вселената от фукционалности и приложения на операционната система WearOS by Google™.